Contactformulier

Contact

Heeft u een vraag? U kunt dan contact met ons opnemen via dit contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Uw formulier wordt behandeld door Coolmark B.V., de officiele importeur van Mitsubishi Heavy Industries airconditioners in Nederland. Heeft u een prijsaanvraag of vragen over de installatie van onze producten? Stel deze gerust. Wij brengen u graag in contact met een erkend installateur in uw regio.

(*) Deze velden zijn verplicht

 
 

Coolmark B.V.

Coolmark B.V. uit Barendrecht is sinds 1995 officieel importeur voor Nederland van Mitsubishi Heavy Industries airconditioning systemen. Met de kennis die in de afgelopen jaren is opgebouwd is Coolmark uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op de Nederlandse markt voor klimaatsystemen.

Coolmark is in de breedste zin van het woord een totaalleverancier op het gebied van klimaat- en koudetechnische componenten en systemen. Naast het leveren van Mitsubishi Heavy Industries systemen en alle aanverwante artikelen zijn wij een betrokken partner voor installateurs, adviseurs, architecten, enz. en werken wij nauw met hen samen op het gebied van advies, opleidingen en snelle en efficiƫnte dienstverlening.

Klik hier om de Coolmark website te bekijken.
 

Coolmark B.V.  •  Postbus 393  •  2991 LH Barendrecht  •  Tel: 0180 - 751 300  •  Fax: 0180 - 751 305

eco[revo]lutie