Documentatie

Documentatie

Wilt u meer te weten komen over de airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries? Klik dan op de onderstaande links om de desbetreffende brochure te openen met Adobe Reader.

[PDF]Consumentenbrochure

[PDF]Retail brochure

[PDF]VRF systeem KXZ

[PDF]Warmtepomp HM-V

[PDF]Vloermodel SRF

[PDF]Multi-split SCM

[PDF]Wandmodel SRK

[PDF]Plafondmodel FDE

[PDF]Satellietmodel FDU

[PDF]Satellietmodel FDUM

[PDF]Cassettemodel FDTC

[PDF]Cassettemodel FDT

[PDF]Kastmodel FDF

[PDF]Luchtgordijn Ecoair

[PDF]Q-ton

 

Lot10 - De Europese Ecodesign richtlijn:

Door de invoering van de Europese Eco-Design richtlijn "2009/125/EG" en de richtlijn inzake energielabels "2010/30/EU" zijn minimale drempelwaarden van rendementen van kracht voor alle geÔmporteerde en verkochte producten binnen de Europese Unie. Deze energielabels zijn van toepassing op onze toestellen tot een maximale koelcapaciteit van 12 kW. Dankzij deze energielabels kan de consument snel en op een gemakkelijke manier producten vergelijken op het gebied van toepassing, vermogen en energiezuinigheid.

Alle informatie op deze energielabels is gebaseerd op standaardtesten zoals deze door de Europese wetgeving zijn voorgeschreven. Het label bevat meerdere classificaties van A tot en met G, waarbij A de meest efficiŽnte energieklasse is en G juist de minst efficiŽnte. Zo is het energielabel inmiddels uitgebreid tot A+++ om de producten nog beter te kunnen vergelijken op gebied van energie-efficiŽntie. Voor meer informatie over deze nieuwe Europese richtlijn
Lees meer...

 
 

Werking airconditioners:

De werking van een airconditioner is gebaseerd op een eenvoudig maar doeltreffend natuurkundig verschijnsel, namelijk het verdampen van vloeistof kost energie (warmte).
Lees meer...

 
 

Inverter techniek

Een airconditioner met inverter technologie past het vermogen van de airconditioner aan de omstandigheden aan, waardoor er energie wordt bespaard. Hierdoor kan een hoger rendement en een grotere capaciteit worden bereikt.
Lees meer...

 

Coolmark B.V.  •  Postbus 393  •  2991 LH Barendrecht  •  Tel: 0180 - 751 300  •  Fax: 0180 - 751 305

eco[revo]lutie