Producten

Producten

Wilt u meer te weten komen over de airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries? Klik dan op de onderstaande links om de desbetreffende productpagina te openen.

[RAC] Wandmodel SRK

[RAC] Vloermodel SRF

[RAC] Satellietmodel SRR

[RAC] Multi-split SCM

[PAC] Cassettemodel FDTC

[PAC] Cassettemodel FDT

[PAC] Plafondmodel FDE

[PAC] Satellietmodel FDUM

[PAC] Satellietmodel FDU

[RAC] Kastmodel FDF

[RAC] Warmtepomp HM

[PAC] Ecoair luchtgordijn

[KX6] VRF systeem KXZ

[PAC] WTW model SAF

[QTON] CO2 warmtepomp Qton

 

Comfort:

Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner cre�ert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen.
Lees meer...

 
 

Efficiency:

Energiebesparing is een hot item in de hedendaagse wereld. Mitsubishi Heavy Industries draagt hier meer dan een steentje aan bij. De toegepaste warmtepomp invertertechniek is de meest geavanceerde ter wereld.
Lees meer...

 
 

Duurzaam:

De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De nieuwe range klimaatsystemen zijn even duurzaam als gebruiksvriendelijk. Dat wij volledig overtuigd zijn van de superieure kwaliteit van de systemen, blijkt bijvoorbeeld uit de royale garantieperiode van vijf jaar. Maar voor ons betekent ‘duurzaam’ veel meer dan alleen een lange levensduur.
Lees meer...

 

Coolmark B.V.  •  Postbus 393  •  2991 LH Barendrecht  •  Tel: 0180 - 751 300  •  Fax: 0180 - 751 305

eco[revo]lutie